Væg til væg tæpper

Er du på udkig efter et nyt tæppe til din bolig eller din virksomhed?

Væg til væg-tæpper og mange andre typer gulvtæpper forhandles​

Er du på udkig efter et nyt tæppe til din bolig eller din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Bents Tæppe- & Gulvbelægning tilbyder vi nemlig både salg og montering af væg til væg-tæpper samt flere andre forskellige typer tæpper.​

Vi kører blandt andet ud til privatpersoner såvel som erhvervskunder i Brande, Herning, Ikast og omegn, som kunne tænke sig at få monteret et væg til væg-tæppe i deres bolig eller firmalokaler.

​Vi forhandler tæpper til ethvert formål

Vi har en fysisk butik i Brande, hvor du kan komme ind og se vores store udvalg af tæpper til ethvert formål. Her forhandler vi blandt andet:​

  • Væg til væg-tæpper
  • Tæpper til hverdagsbrug
  • Kokostæpper

Vi forhandler udelukkende tæpper fra førende danske producenter og importører, og ønsker du at få professionel hjælp til monteringen, sørger vi for, at det bliver monteret af en faguddannet montør.

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på det store udvalg, men vi kommer også gerne ud til dig for at vise dig vores sortiment, så du kan se tæpperne i de omgivelser, de skal være i.

Kontakt os og hør mere om vores sortiment af væg til væg-tæpper

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment af væg til væg-tæpper eller øvrige gulvtæpper, eller kunne du tænke dig at høre mere om sortimentet, monteringen eller vores priser, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os på telefon 97 18 44 85, eller på vores e-mail post@bj-gulve.dk, hvis du foretrækker det.

Har du en specifik opgave til os, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.

(+45) 97 18 44 85
post@bj-gulve.dk