Vinyl

Med et vinylgulv slipper du for at skulle pleje gulvet efterfølgende, for det er helt vedligeholdelsesfrit.

Slidstærkt og vedligeholdelsesfrit

Vinyl kan du bruge mange steder både i det private hjem, hos virksomheder, på kontorer, institutioner og andre steder, hvor du ønsker et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit gulv. Det er en løsning, der er nemt at lægge og har en lang levetid, mens du kan få det i mange forskellige nuancer.

Nemt at vedligeholde og rengøre

Der er mange gode fordele ved at vælge vores vinylgulve. Overfladen har en høj slidstyrke, og under bare fødder føles gulvet lækkert og behageligt blødt at gå på.

Med et vinylgulv slipper du også for at skulle pleje gulvet efterfølgende, for det er helt vedligeholdelsesfrit. Det har ikke behov for ekstra behandlinger, når det først er lagt, og rengøring er nemt klaret. Gulvet har nemlig en vandfast overflade, så fugt ikke kan trænge ned og ødelægge det.

Kom forbi butikken og se dine muligheder

Hos os kan du altid komme forbi butikken og tage et kig på dine mange muligheder. Der er et stort udvalg af farver, så du let kan personliggøre boligen eller skabe gode rammer for arbejdspladsens medarbejdere med et vinylgulv.

Ring på telefon (+45) 97 18 44 85 eller send en e-mail til post@bj-gulve.dk, hvis du har spørgsmål eller skal bruge hjælp til dit næste gulv.

(+45) 97 18 44 85
post@bj-gulve.dk